Ev Bilim KOCA KARISININ FOTOĞRAFINI ÇEKTİ: BAKIN NE GÖRDÜ

KOCA KARISININ FOTOĞRAFINI ÇEKTİ: BAKIN NE GÖRDÜ

ile Yiğit Kumcuoğlu

Reklam

Reklam

Florida’lı bu çift sadece özel bir günde fotoğraf çektirmekle kalmadılar, aynı zamanda dünyanın dört bir yanından gelen sürpriz bir konukla fotoğrafta yer alacak kadar da şanslıydılar.

Gün batımında sahilde gezinirken Dan Mozer hamile eşinin fotoğrafını çekmeye karar verdi.

 

Fotoğraf tüm dünyaya yayıldı. Doğa fotoğrafçıları böyle bir fotoğraf çekebilmek için ömürlerinin yarısını harcayabilirler.

Jacksonville, Florida’dan Dan, evlerinin yakınındaki sahilde güzel hamile eşinin fotoğrafını çekmek istedi.

O sırada eşi Angeline ilk çocukları olan bir erkek çocuk bekliyordu ve doğum tarihi yaklaşıyordu. Dan, doğumdan önce eşinin mümkün olduğunca çok fotoğrafını çekmek istiyordu.

Çift Atlantik Sahili’nde romantik bir gezintiye çıkmaya karar verdiğinde Dan gün batımının bir fotoğrafını çekmeyi önerdi.

Angeline kabul etti ve karnını göstermek için profilden bir fotoğraf çekmeyi düşündü.

Arkasında dalgalar kıyıya vuruyordu. Her şey mükemmeldi.

Beklenmeyen misafir

Arka planda beklenmedik bir misafir belirdi. Çift gözlerine inanamadı. Angeline’in arkasında bir yunus sudan çıktı ve fotoğrafta ölümsüzleşti.

Dan o bölgede yunusların olduğunu biliyordu, bu yüzden bir tanesini görmek sürpriz olmayacaktı ama tam çekim anında sudan fırladığını görmek sürpriz oldu!

“Dönüp baktığımda şok oldum! Ne yazık ki sahneyi kaçırdı,” diyor Dan AWM’ye.

İsim değişikliği

Angeline fotoğrafın viral olmasından kısa bir süre sonra doğum yaptı. Bebeklerine Courtland adını verdiler.

Dan, Courtland’ın o gün “yunusları çağrıştırdığını” söyledi. Yahoo News’e verdiği demeçte, “Hayır, sizin önerdiğiniz gibi oğlumuzun adını Yunus olarak değiştirmiyoruz” dedi.

Dan, “Yunus iki sıçrayış yaptı ama ilk atış daha iyi çıktı ve ben bunu daha çok sevdim,” dedi. “Sudan atlayan bir yunusu görmenin ne kadar büyülü olabileceğini çok kolay unutuyorsunuz.”

Dan gerçekten de harika bir fotoğraf çekmeyi başarmış. Eminiz ki Courtland büyüdüğünde bu fotoğrafı en az bizim kadar sevecek.

Bu büyülü fotoğrafı siz de bizim kadar beğendiyseniz lütfen paylaşın.

 

Şunlar da hoşunuza gidebilir