Ev Bilim Çay poşeti: beklenmedik bir kullanım!

Çay poşeti: beklenmedik bir kullanım!

ile Yiğit Kumcuoğlu

Reklam

Kullanılmış bir çay poşeti arabanızın içinde ne için kullanılabilir? Amacı sizi şok edecek ve şimdi açıklayacağımız bu çözümü hemen denemenizi sağlayacak! Tüm bunlar ne hakkında? İşte ayrıntılı olarak açıklanıyor!

Reklam

Kullanılmış çay poşeti birçok amaca hizmet edebilir. Belki de herkes bunun hemen çöpe atılmaması gerektiğini bilmiyordur, çünkü başka birçok amaç ve kendin yap çözümü için yeniden kullanılabilir!

Kullanılmış çay poşetinin birçok amacı arasında böcekleri uzak tutmak da vardır, çünkü kokuları onlar tarafından pek ‘beğenilmez’! Bu basit eşyalar aynı zamanda evinizdeki buzdolabınızın kokusunu da iyileştirecektir! Ama gelelim çay poşetinin arabanız için kullanım amacına! Bu kullanılmış nesneyi arabanızın gösterge paneline yerleştirmenin amacı nedir?

Birçok kişi kullanılmış çay poşetinin sadece evdeki birkaç küçük iş için kullanılabileceğine inanır. Böceklerden korunmak ve buzdolabında daha iyi hijyen sağlamak için kullanılabileceklerini gördük. Bir başka amaç da birkaç poşet çay poşetini kirli bulaşıklarla birlikte birkaç saat suda bekleterek bulaşıkları yağdan arındırmak! Aslında tek amaç bunlar değil! Peki ya araba? Bu kullanılmış eşya ne için kullanılabilir?

Kullanılmış çay poşeti: İşte arabanızın içine koymanızın nedeni!

Arabanızın içindeki kötü kokulardan sık sık rahatsız oluyorsanız, söyleyeceklerimizi okumaktan memnuniyet duyacaksınız. Aslında, ‘meşhur’ kullanılmış çay poşeti, dört tekerlekli arabanızın içindeki bayat, nefes alınamayan havayı iyileştirmeye hizmet edebilir! Nasıl mı? İşte her şey ayrıntılı olarak açıklanıyor!

Kullanılmış çay poşetini deodorant yerine gösterge paneline yerleştirirseniz, aracınızın içindeki kokuda belirgin bir iyileşme elde edersiniz. Deodorant aslında hoş olmayan kokuların varlığını maskeler, ancak – ilk etki sona erdiğinde – hava bir kez daha bayat ve iştah açıcı olmayacaktır!

Çay poşeti ise arabanıza hemen güzel bir koku vermeyecek, ancak zaman içinde yavaş yavaş etki edecektir! Nasıl mı? Arabanın içindeki hoş olmayan kokuları ve nemi emerek!

Açıkça görüldüğü gibi, bir deodorant veya çay poşetinin etkisi uzun vadede yeterli olmayacaktır. Arabayı iyice temizlemek, tozdan arındırmak ve sürekli yıkamak her zaman iyi bir fikirdir! Bu kullanılan madde kötü kokuya bir ‘yama’ yapacaktır, ancak daha sonra arabanızın içini yıkamak ve temizlemek çok önemli olacaktır!

 

Şunlar da hoşunuza gidebilir