Ev Bilim Tıraş köpüğü kullanın

Tıraş köpüğü kullanın

ile Yiğit Kumcuoğlu

Reklam

Halihazırda banyomuzda bulunan bu ürün sayesinde tuvaletimiz yeniden parlak, ışıltılı ve hepsinden önemlisi mis kokulu hale gelecek.

Reklam

Evin bazı alanlarını temizlemek diğerlerine göre daha zor görünüyor. Bunun nedeni, hayatımızı pek de kolaylaştırmayan bazı nesnelerin varlığıdır. Bunlar arasında kesinlikle vitrifiyelerimizi sayabiliriz. Sarı lekeler, kireç ve kir, aslında tuvaletin parlamasını zorlaştırır. Ama belki de bize yardımcı olabilecek bir ürün vardır. Bu da tıraş köpüğüdür.

Tıraş köpüğü tuvaletimizi temizlemede harika bir müttefik olabilir, sadece nasıl kullanacağınızı bilmeniz gerekir

İnanılmaz görünüyor, ancak tıraş köpüğü ev temizliği söz konusu olduğunda süper etkili bir ürün gibi görünüyor. Örneğin bir önceki makalemizde, tıraş köpüğünün nasıl çok güçlü bir kireç sökücü olabileceğini açıklamıştık. Ya da bir başka makalemizde, bu kez fırınımızın derinlemesine temizlenmesiyle ilgili gerçekten ilginç bir özelliğin altını çizmiştik. Ancak, görünüşe göre, eski nesillere göre, tıraş köpüğünün kullanım alanları kesinlikle burada bitmiyordu. Aslında, evlerimizde karşılaştığımız en büyük sıkıntılardan biri konusunda bize yardımcı olabilecek bir başka özellik daha var. Elbette tuvaletimizin neden olabileceği koku ve kirden bahsediyoruz.

Halihazırda banyomuzda bulunan bu ürün sayesinde tuvaletimiz yeniden parlak, ışıltılı ve hepsinden önemlisi güzel kokulu hale gelecek

İçindekiler tablosu

Halihazırda banyomuzda bulunan bu ürün sayesinde tuvaletimiz yeniden parlayacak, ışıldayacak ve her şeyden önemlisi güzel kokacak

Tuvaletimizi temizlemek ve parfümlemek için tıraş köpüğü kullanmak gerçekten çok kolay olacak. Öncelikle, halihazırda parfümlü veya aromalı olanlardan satın almayı unutmayın. Bu şekilde, kötü koku sorununu herhangi bir çaba ya da ek malzeme kullanmadan çözmüş olacağız. Ve şimdi temizliğe gelelim. Tuvalet fırçasını alıyoruz ve köpükle kaplıyoruz.

Aynı işlemi tuvaletin içi için de yapıyoruz. Daha sonra tuvalet fırçası ile köpüğü tuvaletin tüm alanlarını kaplayacak şekilde nazikçe yayıyoruz. 10 dakika sonra, fazla köpükten kurtulmak için ilk kez sifonu çekiyoruz.

Şimdi, adımı tekrarlıyoruz. Her tarafı köpürtüyoruz, bu kez 20 dakika bekletiyoruz ve istenirse bir tutam sirke ekliyoruz. Artık biliyoruz. Tuvaletimiz bu küçük anneanne ilacıyla yeniden parlak, ışıltılı ve bembeyaz olacak. Güzel kokuyu arttırmak istiyorsak, tıraş köpüğüyle birlikte bir damla esansiyel yağ koymak gerçekten pastanın üzerindeki krema olabilir.

 

Şunlar da hoşunuza gidebilir